Grekland och ön Zakynthos

Näst ut på vår resa kring medelhavet och platser ni bör besöka, om det är festande ni är ute efter, står nu nästa grekiska ö Zakynthos, efter att redan ha besökt Corfu, Ios samt Mykonos. En sak är klar, är det party som ni är ute efter, och har två eller tre veckors ledigt, då rekommenderas ni varmt att ö-luffa i den grekiska övärlden och då besöka alla dessa platser, ni kommer knappast bli besviken.

Partyplatser

Ön är den tredje största ön i ögruppen Ionian Islands och är absolut en plats ni bara bör besöka om ni vill festa men också om ni är ute efter en kombination av festande med lite sol, underbara stränder och ett dopp i medelhavet.

VVIP Sunset Yacht Party

Men är det festande ni är ute efter då finns det ett par platser eller event ni bara inte bör missa. Först ut är det så kallade VVIP Sunset Yacht Party, ett party som alla på ön rekommenderar och bara ett måste för dem som åker hit. Men har ni för avsikt att vara med här, se då till att boka biljetter i tid, då dom säljs slut väldigt snabbt. Arrangörerna är dock väldigt noga med att poängtera att deras event inte är någon så kallad “booze cruise” eller en enorm sexorgie, det är en tur som man tar om man är ute efter att ha roligt, dansa till bra musik och träffa likasinnat folk som också är ute efter att ha skoj.

The Paint Party

Näst ut på ert schema bör vara en natt på “The Paint Party” men precis som det låter, så är det ett party där ni INTE bör ha era bästa kläder på er utan gärna en uppsättning badkläder som ni kan avvara då det är ett riktigt kladdigt event. Detta event är alltid fyllt till bredden med folk och atmosfären är helt enorm, redan innan dom plockar ut färgpistolerna och börjar spreja ner gästerna. Hela kvällen är mer eller mindre en enda stor kladdfest, och är det en röra ni är ute efter, då är detta tveklöst platsen för dig. Men var dock beredda på att det kommer att kosta, då en biljett till detta event kan kosta från 20 euro och uppåt beroendes på vart ni köper. Detta ska inkludera en öppen bar hela kvällen, men i regel är det inte gratis under mer än en timme eller två.

Är detta något för dig, då kan också skumpartyt på Zeros Nightclub vara värt ett besök. Som med dom flesta skumpartyn så är det full fart och ingen brist på bra musik och gott att dricka. Har ni aldrig tidigare varit på ett skumparty, då är detta verkligen värt ett besök. Ni kommer inte bli besvikna, jag lovar. Biljetter finns att köpas utanför eller från lokala försäljare men fråga er för då priset verkligen kan variera från plats till plats.

Detta var allt jag hade att skriva om denna, i raden, grekiska öar. Det är också den sista i listan. Näst ut väntar nu Kroatien och två platser där, Pag samt Rab. Återkom lite senare för att läsa om dessa.