Kroatien och Pag

Vår partyresa runt medelhavet fortsätter och vi är återigen i Kroatien, efter att ha skrivit om Hvar i ett tidigare inlägg. Bortsett från de inlägget har jag också skrivit om en rad olika platser i Grekland, tillsammans med spanska Ibiza och Mallorca tillsammans med Ayia Napa på Cypern, och Saint Tropez i Frankrike. Näst ut väntar nu ön Pag i Kroatien.

Pag är tillsammans med ön Hvar, ett av de mer populära platserna att besöka om det är festande som man är ute efter. Besöker ni Pag, då är den kända stranden Zrce Beach belägen i Novalja på den norra delen av ön, en plats ni bara inte bör missa. Det är mer eller mindre ett måste för dem som är ute efter att ha skoj, med bra musik och dricka i överflöd.

Nattklubbar på ön Pag

Kalypso Club

Kalypso är en av de mer populära klubbarna på ön Pag men också i Kroatien i sin helhet, med över 30 års erfarenhet inom branschen. Den är således den äldsta klubben på Zrce Beach och även den äldsta sydöstra Europa.

Klubben har ett enormt dansgolv ute, med öppen himmel ovanför. Utöver detta finns det gott om olika områden som gäster kan ta del av tillsammans med en stor pool belägen i mitten av anläggningen. Detta gör stället till en perfekt plats att luta sig tillbaka på, njuta av en drink oavsett tid på dygnet.

Det anordnas regelbundna event på klubben, med kända DJ´s och andra spännande händelser som garanterat kommer att få besökarnas puls att öka. För att få veta mer om vad som händer på ön under 2017, besök då nighlife guiden som berättar mer om vad som väntas under året.

Fler klubbar på ön

Två andra klubbar som också är värda ett besök, belägna på samma strand som Kalypso. Dessa är Papaya samt Aquarius Zrce, som båda också är öppna klubbar ute i det fria, vilket gör att ni kan luta er tillbaka, njuta av en drink och samtidigt få lite färg.

Nu är dessa klubbar endast öppna under sommarmånaderna, från mitten på juni till slutet på augusti, så har ni för avsikt att åka hit, se då till att besöka ön under denna period, om ni vill ha möjligheten att festa loss på dessa anläggningar vill säga. När dom är öppna kan ni räkna med ett fullspäckat schema med en mängd olika DJ´s som gästar klubben, dag som natt. Bli inte förvånade om ni ser namn som Fatboy Slim, Benny Benassi samt Fedde le Grande spelandes på Aquarius tillsammans med Paul van Dyk, Axwell ocj Swedish House Mafia på Papaya. Då dom bara har öppet under en sådan begränsad period, då ser dom till att gästerna får bästa tänkbara plats oavsett tid på dygnet.

Klubben Euphoria belägen på stranden Noa beach är också en utmärkt klubb att besöka om ni är i dom trakterna. Men som vi nämnt, den absolut bästa platsen vara på är utan tvivel Zrce Beach så se till att ha med denna strand på ert schema om ni besöker Pag.